Directiewisseling bij Q.J. Vink & Zonen

Belangrijke wijziging in ons bedrijf

Beste mensen,

Na ruim 41 jaar gewerkt te hebben in het mooiste vak dat er is voor mij, de bloembollen, is de tijd om terug te treden gekomen.  Eerst samen met mijn vader en broers, later met mijn 4 neven heb ik een fantastisch werkzaam leven gehad, wat me alles heeft gebracht wat ik er maar van kon bedenken. Zelfs nog meer! Met veel plezier heb ik met inspirerende mensen mogen samenwerken en nieuwe wegen in mogen slaan. Vooral het samenwerken met u in ons vak was me een voorrecht, en wil u allen daarvoor bedanken.

Nu treed ik terug, in goede gezondheid en in goede harmonie uit ons familiebedrijf op 3 mei, vandaag.
Met veel vertrouwen draag ik de leiding over aan de derde generatie, Ronald, Mark, Jan en Michel.
Zij zullen ons familiebedrijf voortzetten in de geest van de eerste en tweede generatie en het gezond en wel de toekomst in loodsen.

 

Ik wens u alle goeds, bedankt en tot ziens.
Willem Vink

 

Met veel plezier hebben wij met Willem samengewerkt en in zijn kennis en expertise mogen delen. Wij zijn dankbaar dat wij, mede dankzij hem, nu staan waar wij staan en verheugd dat we zijn aandeel hebben mogen overnemen. Dit is een grote stap voor ons richting de toekomst. Een toekomst waar wij natuurlijk in de geest van de eerste en tweede generatie maar zeker ook op onze eigen wijze invulling aan gaan geven. De taken die Willem in het bedrijf had zullen worden overgedragen aan Mark en Jan, waarbij Jan de handel gaat doen en  Mark de algemene zaken.

De relatie met u hopen wij op dezelfde prettige manier voort te kunnen zetten als u gewend bent. Mocht deze verandering vragen bij u oproepen, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

Wij hebben het volste vertrouwen in de toekomst en zien ernaar uit ons familiebedrijf op een enthousiaste, vertrouwde en stabiele manier voort te zetten.

 

Met vriendelijke groeten,
Mark, Ronald, Jan en Michel Vink

Jan Vink: 06-10034255 (handel)
Mark Vink: 06-10034254 (algemene zaken)

SAM_2333 SAM_2333